Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær og brunede kartofler -.......................................... Kr. 155,00
Svinekam med sprød svær med rødkål, surt og skysauce - ......................................................Kr. 145,00
Stegte andebryster med Peter Heering sauce - ........................................................................Kr 165,00
Kalvefilét med rørhattesauce - ......................Kr. 170,00
Kalvemørbrad med Dijonsauce -................... Kr. 200,00
Indbagt oksemørbrad med rødvinssauce eller bearnaisesauce -........................................... Kr. 200,00
Helstegt højreb med krølfedt med bearnaisesauce eller rødvinssauce - ...............................................Kr. 190,00
Hjortefilét med waldorfsalat, tyttebær og nøddesauce - ........................................................................Kr.230,00
Helstegt lammekølle med estragonsauce -. Kr. 185,00
Farseret kalkun med sellerisauce - ..............Kr. 150,00
Gammeldaws oksesteg med flødepeberrod og sukkerbrunede løg -...................................... Kr.155,00
I priserne er inkluderet ½ grilltomat og 2 valgfri grøntsager (se under garniture). Vi må dog tage forbehold for sæson.