Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær og brunede kartofler -.Kr. 145,00
Svinekam med sprød svær med rødkål, surt og skysauce.............................Kr. 140,00
Stegte andebryster med Peter Heering sauce - ..............................................Kr. 150,00
Kalvefilét med rørhattesauce - Kr. 160,00
Kalvemørbrad med Dijonsauce- ......................................................Kr. 175,00
Indbagt oksemørbrad med rødvinssauce eller bearnaisesauce -................. Kr. 175,00
Indbagt oksemørbrad med rødvinssauce eller bearnaisesauce -................. Kr. 175,00
Helstegt højreb med krølfedt med bearnaisesauce eller rødvinssauce - .........................................................Kr. 150,00
Hjortefilét med waldorfsalat, tyttebær og nøddesauce........................................Kr.190,00
Helstegt lammekølle med estragonsauce -........................................................ Kr. 145,00
Farseret kalkun med sellerisauce - .........................................................Kr. 140,00
Gammeldaws oksesteg med flødepeberrod og sukkerbrunede løg - ............................................................Kr.145,00